Cart
Checkout Secure

Coupon Code: Welkom10%! Copy Code

Bestelling en Levering

In onze collectie vind je met zorg geselecteerde beauty en self-care producten die jou dagelijks helpen om fris en stralend door het leven te gaan. Omdat wij jou willen laten profiteren van scherpe prijzen, kiezen wij er voor om onze producten direct vanuit de fabrikant naar de klant te verzenden. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag, transport en verpakkingskosten, en heb jij het voordeel van gratis verzending. Dit brengt wellicht een langere levertijd met zich mee dan je gewend bent.

Doordat wij de producten direct vanuit de fabrikant versturen hanteren wij een gemiddelde levertijd van 10-15 dagen voor bestellingen in Nederland en 15-25 dagen voor bestellingen in België. 

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten volledig voor eigen rekening. Dit omdat wij streven naar de beste klantenservice en tevredenheid van iedere order.

Volg je bestelling

Als je een bestelling hebt geplaatst kun je na enkele dagen eenvoudig je bestelling volgen via Track & Trace. 

Klik hier om je bestelling te volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je een vraag over je bestelling? Dan is de kans groot dat wij daar al gelijk antwoord op kunnen geven. Klik hier om door te gaan naar de pagina 'veelgestelde vragen'. 

Toegevoegd aan winkelmandje
You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to