Cart
Checkout Secure

Coupon Code: Welkom10%! Copy Code

Over ons

''Schoonheid zit van binnen en straalt van buiten''

Een mooi leven leiden begint met lekker in je vel zitten en de juiste balans vinden in het dagelijks leven. Wij geloven dat een stralend uiterlijk en een gezond lichaam belangrijke elementen zijn om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. 

''Self-care isn't selfish''

Om de beste versie van jezelf te worden is het van belang dat je met zo min mogelijk onzekerheden en twijfels door het leven gaat. Door jezelf geregeld te verwennen en de aandacht te geven die je verdient zul je al gauw grote stappen maken. Want ''nee'' zeggen tegen anderen, is ''ja'' zeggen tegen jezelf.

Wat we doen en hoe we werken

Door onze passie en expertise voor beauty en self-care te binden hebben we een enthousiast team geformeerd die jou helpt je doel te behalen. Wij weten welke richting we moeten inslaan wanneer we jou kwalitatief hoogwaardige en budgetvriendelijke producten leveren. Ondertussen bieden we altijd uitstekende klantenservice en vriendelijke ondersteuning.

We houden altijd de nieuwste trends in de gaten en stellen de wensen van de klant op de eerste plaats. En in tegenstelling tot andere shops focussen wij ons op hetgeen waar we goed in zijn. Het zoeken, testen en leveren van de beste beauty en self-care producten die jou dagelijks helpen om fris en stralend door het leven te gaan. 

In onze collectie vind je met zorg geselecteerde, unieke producten. Omdat wij jou willen laten profiteren van scherpe prijzen, kiezen wij er voor om onze producten direct vanuit de fabrikant naar de klant te verzenden. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag, transport en verpakkingskosten, en heb jij het voordeel van gratis verzending. Dit brengt wellicht een langere levertijd met zich mee dan je gewend bent.

Wij hopen dat jij net zoveel plezier beleefd aan onze producten als wij ze graag voor jou beschikbaar stellen.

Team Curenta

Toegevoegd aan winkelmandje
You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to