Cart
Checkout Secure

Coupon Code: Welkom10%! Copy Code

Ruilen en Retourneren

Eenvoudig retourneren zonder gedoe!
Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch wilt retourneren. Wat de reden ook is, je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen er voor dat het aankoop bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

Voorwaarden
Producten dienen ongebruikt, in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten mogen geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. Behandel het product dus met zorg en zorg er tevens voor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.

Om misverstanden te voorkomen dient een retourzending te zijn voorzien van track en trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je jouw product ruilen of retourneren? Dat is helemaal geen probleem. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Hieronder kun je het retour formulier downloaden. Mochten er nog vragen zijn? Contacteer ons dan via info@curenta.nl.

Klik hier om het retour formulier te downloaden.

Toegevoegd aan winkelmandje
You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to